A stressz megszelídítése

Hatékony módszerek a kiegyensúlyozott idegrendszerért és a nyugodtabb mindennapokért

Csatlakozzon Ön is az ANTISTRESSZ Klubhoz, és találja meg az egyensúlyt az életében!

ANTISTRESSZ Klub a stressz okozta betegségek, szorongások és mozgásszervi panaszok kezelésére stresszmentesítéssel.
""

A test válasza a rohanó és stresszes hétköznapokra

""

Lehet, hogy a stressz okozza a panaszait!

A stressz alattomos dolog. Lehet, hogy “csak” a főnöke hívta be egy kis “elbeszélgetésre”, ám az ezzel járó stressz pontosan ugyanolyan folyamatokat indít el a szervezetben, mint amikor őseinknek a kardfogú tigris elől kellett elmenekülniük. Ehhez viszont a testnek egyfajta készenléti, túlélő üzemmódba kell kapcsolni.

A kardfogú tigris esetében, amikor a veszély gyorsan elmúlik, a szervezet gyorsan visszakapcsol a “nyugalmi” működésbe. Ám a 21. században állandósuló stressz mellett ez az állapot hosszú órákon, sőt, akár napokon, heteken vagy szélsőséges esetben akár hónapokon át is tarthat.

Előbbi forgatókönyv üdvös, mi több, akár életmentő is lehet. Az utóbbi viszont, mivel a test nem tud regenerálódni, változatos problémákat okoz.

Stresszmentesítés a testi-lelki egészségért

A tartós stressz komoly egészségügyi kockázatot jelent, a stressz elűzése, a “nyugalmi” idegrendszer aktiválása tehát kulcsfontosságú.

Pusztán akarattal nem tudunk „nem stresszelni”, de szerencsére vannak olyan technikák és gyakorlatok, amelyek megkönnyítik a nyugalom megérkezését.

Az ANTISTRESSZ Klub gyakorlatai messze túlmutatnak a magazinokból és videókból jól ismert stresszmentesítő technikákon.

Nem kell hinni bennünk, csak ki kell próbálni őket, és a hatás azonnal érezhető lesz.

""

Találjon vissza a legjobb önmagához

Az ANTISTRESSZ Klub aktívan támogatja a testi és a mentális egészséget. Holisztikus szemléletű elméleti és gyakorlati tudásanyaga hatékony segítséget nyújt egy olyan élethez, amelyben a kiegyensúlyozott, nyugodt és fellélegzős pillanatoké a főszerep.

Mit ad az ANTISTRESSZ Klub?

PIHENÉS → A nyugalmat biztosító idegrendszer aktiválása hozzájárul a nyugodtabb, pihentetőbb alváshoz, amely kulcsfontosságú a szervezet regenerációja szempontjából.

FÓKUSZ → A rendszeres gyakorlás fejleszti a fókuszálás képességét, ezáltal javítja a koncentrációs készséget, fejleszti az önismeretet és növeli a teljesítményt a munkában és/vagy a tanulásban.

KIEGYENSÚLYOZOTTSÁG → A technikák segítségével könnyebben megbirkózhat a stressz okozta betegségekkel, illetve a hétköznapi élet kihívásaival, ami a személyes kapcsolataira is jótékony hatással lesz.

""
""

EGÉSZSÉG → A szelíd gyakorlatoknak köszönhetően lazulnak a szövetek, ami enyhíti a feszültség okozta panaszokat, javítja az emésztést és fokozza a vér- és nyirokkeringést.

MOTIVÁCIÓ → Már néhány alkalom után jobban érezheti magát a bőrében. Az energikusság pedig kéz a kézben jár a tettrekészséggel.

ÉNIDŐ → Naponta akár 5-10 perc gyakorlás, amikor csak önmagához kapcsolódik, rengeteg energiát ad ahhoz, hogy pozitívan, lelkesedéssel telve élje meg a mindennapokat, és valóban szívvel-lélekkel törődhessen szeretteivel.

Mindent az ANTISTRESSZ Klubról

Az ANTISTRESSZ Klub gyógyító kínálata dióhéjban

Csatlakozzon a klubhoz, ami minden egyes nap segít, hogy kiegyensúlyozottabban érezze magát.

Az ANTISTRESSZ Klub számos gyógytorna gyakorlatot, meditációt, önmasszázst és életmód tippeket tartalmaz videós formában.
""

Mit tartalmaz az ANTISTRESSZ Klub?

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ - Mit, mikor és hogyan gyakoroljunk?

Elsőre ijesztően soknak tűnhet a videotár kínálata. Ebben a szekcióban bemutatom, hogyan érdemes összeállítani az egyéni gyakorlások “órarendjét” úgy, hogy az megfeleljen az egyéni céloknak és a rohanó hétköznapok szoros menetrendjéhez is illeszkedjen.

HOGYAN LEGYEN SIKERES, KITARTÓ, MOTIVÁLT? - Rövid, lényegretörő videók

A motiváció megtalálása és fenntartása a siker egyik kulcsa. Segítek kitűzni a célokat, és megmutatom, honnan lehet erőt meríteni azokon a napokon, amikor a kitartás és az akaraterő messzire elkerülnek.

"RENDBE TESZEM A NYAKAM" - Hogy önfeledten bólinthasson rá az életre!

Enyhe vagy mérsékelt nyaki panaszok (fájdalom, mozgástartomány beszűkülése) esetén is biztonsággal végezhető gyakorlatokat mutatok, többféle hetirend javaslattal és edukatív részekkel.

TEMATIZÁLT GYAKORLATSOROK - Az egyensúly visszaállításáért

Teniszkönyök, golfkönyök, sarkanytú: csupán néhány mozgásszervi panasz, amelyeket a stresszes, mozgásszegény életmód is okozhat. A régiókra bontott tematizált gyakorlatsorok minden szervrendszerre hatnak, hozzájárulva ezzel az optimális működéshez.

TELJES TESTES GYAKORLÁSOK - Meghálálja test és lélek

A változatos, alap szintű gyakorlatokból álló gyakorlások az egész testtel dolgoznak, ezáltal nemcsak a mozgásszervi problémákra és a stressz okozta betegségekre hatnak, hanem hozzájárulnak a zsigerek, az idegrendszer és a légzőrendszer optimális működéséhez, valamint a feszültségoldáshoz is.

GERINC FÓKUSZÚ GYAKORLÁSOK - Célzott megoldás a gerinc funkcionális működéséért

A háti gerincszakasznak inkább mobilitásra, az ágyékinak pedig inkább stabilitásra van szüksége. A gyakorlatok mindenki számára biztonságosan végezhetők, mivel a legtöbb ember számára panaszt okozó mozgásirányokat és testhelyzeteket ebben a szekcióban elkerüljük.

CSÍPŐ, ALSÓVÉGTAG FÓKUSZÚ GYAKORLÁSOK - Amelyek nem csak a lábra hatnak

A videókban a boka és a csípő mozgástartományának növelése kapja a fő fókuszt, méghozzá azért, mert ezáltal nem pusztán a lábat érintő gyakori panaszok, hanem a kötőszövetes rendszer biomechanikájának hála sok esetben a gerincfájdalmak is enyhülhetnek.

VÁLL, NYAK FÓKUSZÚ GYAKORLÁSOK - A felsőtest fellélegzése

A fő cél a testtartás optimalizálása, mert az esetek legnagyobb részében a régiót érintő panaszokat az előrehelyezett váll és fejtartás okozza. A mozgásprogram különlegessége például a nyak lazítása szemmozgatással vagy a csuklyás izom oldása a bolygóideg aktiválásával.

CSAK 15 PERCEM VAN - GYORSSEGÉLY - Ennyi idő mindig van

Negyed óra nem sok, már-már könnyű legyinteni a jelentékleneségére. Ám napi 15 perc torna egy hónap alatt 7.5 óra mozgást jelent, aminek biztosan érezni fogjuk a hatását. Ezek a mozgássorok komplex módon segítenek, hogy jobban érezze magát.

MOZGÁSOS EGYÉB GYAKORLÁSOK - A változatosság izgalma minden nap

Panaszmentes, már rutinos gyakorlóknak ajánlott mozgásformák, amik sokszínűséget visznek a gyakorlásba: fascia tréning, csikung, okoserősítés. Ezúttal is kiemelt fontosságot kap az ízület- és a gerincvédelem.

MINIMÁL MOZGÁS / MOZGÁS NÉLKÜL - Segítség betegség és lábadozás idején

Mozgás nélkül nincs egészség. Igaz ez betegség esetén is, akkor is, amikor még az ágyból se szabad felkelni. Ezek a gyakorlatok minimális mozgással járnak, de hozzájárulnak a vér- és nyirokkeringés támogatásához, ezáltal kulcsfontosságúak a gyógyulás szempontjából.

MEDITÁCIÓT / RELAXÁCIÓT SEGÍTŐ ANYAGOK / REGGELI GYAKORLÁSOK - A mentális egészségért

Nincs egész-ség mentális munka nélkül. Ebben a blokkban fokozatosan mutatom meg a mozdulatlanság, a benső nyugalom felé vezető utat.

BESZÉLGETÉSEK & ISMERETTERJESZTŐ ELŐADÁSOK - A megértés esszenciális fontossága

A gyógyulás sokszor reménytelenséggel kikövezett útján nagyon sokat tud segíteni, ha értjük, hogy milyen folyamatok zajlanak a testünkben. Ráadásul ezek a tartalmak kitartást és motivációt is adnak az egészségügyi panaszokkal való megküzdéshez.

Klubtagság a havi díj szabadságával

Mennyibe kerül az ANTISTRESSZ Klub?

Havidíj

9.900 Ft/hó
  • Nincs kötöttség, bármikor lemondható

4 havi előfizetés

20%+ kedvezmény
32.000 Ft/4hó
  • Klubtagok körében a legnépszerűbb

6 havi előfizetés

2 hónap ingyen!
40.000 Ft/6hó
  • A legjobb ár-érték arányú választás

Mindegyik előfizetéses csomag korlátlan hozzáférést biztosít a teljes videotárhoz, amely rendszeresen bővül új tartalmakkal. A vásárlást követően automatikusan megkapja a hozzáférést.

Mit tartalmaz a klubtagság?

Ők már beleszerettek: vélemények az ANTISTRESSZ Klubról

Az ANTISTRESSZ KLUB mindenkinek egy kicsit másban segít. Olvassa el, milyen panaszoktól szabadultak meg azok, akik már kipróbálták.

""
Nem csak testileg, de lelkileg is felüdülés!
Tényleg holisztikusan egybeolvadnak a különféle technikák. Elmulaszt rosszkedvet, fejfájást és egyéb testi „beakadásokat”. Megtapasztalható az apró, észrevétlen, könnyűnek tűnő mozdulatok hatásossága. A gondos magyarázatoknak hála rengeteget tanulunk a saját testünk működéséről is.
Marianne
""
Mentálisan is jobban kezelem a kihívásokat #kilégzésbelégzésszünet
A karantén alatt bukkantam rá Krisztinára. 2hónapja rendszeresen végzem az online antistressz tornát, jobb közérzet, önismeret , megtanultam kezelni a testérzeteimet, sőt az Smr-programján is részt vettem ami egy plussz fejlődés az izomzatom egészségéhez. Szeretettel adja át a tudást, hogy jobban érezzük magunkat. 100%-ban ajánlom.
Krekács Mónika
""
Magamon tapasztalom a jótékony változásokat, az egyre inkább beolajozódó ízületeket
Az antistressz gyakorlások után az ember szinte újjászületik. Nem csak testileg, de lelkileg is felüdülés! Pont ezért más mint a hagyományos mozgásprogramok, itt tényleg holisztikusan egybeolvadnak a különféle technikák. Elmulaszt rosszkedvet, fejfájást és egyéb testi „beakadásokat”. Megtapasztalható az apró, észrevétlen, könnyűnek tűnő mozdulatok hatásossága. A gondos magyarázatoknak hála rengeteget tanulunk a saját testünk működéséről is.
Marianne
""
Felkészülten érkezik az órákra, egyértelműek és érthetőek a magyarázatok, már csukott szemmel csinálom őket
Véletlenül találtam Krisztina oldalára, egy vasárnapi torna videó kapcsán. Annyira megtetszett az óra vezetése, tartalma, felépítése, érthetősége és hatása, hogy beléptem az antistressz tornacsoportba és az SMR-programba. Mindig meg tud újulni, minden óra más és más, figyelembe veszi az egyéni kéréseket és igényeket is.
Nádházi Mária

Az én problémáim az Ön megoldásai

2 gyermekes anya, feleség, gyógytornász, holisztikus terapeuta, vállalkozó. Ezek a főbb szerepköreim, és szeretnék minden területen jól teljesíteni. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy én magam jól legyek. És ez Önnel is így van.

Ahhoz, hogy adni tudjunk, fel kell tölteni a saját mentális energiaraktárainkat: erre találtam ki az ANTISTRESSZ Klubot, amely több mint 20 év szakmai tapasztalatára épülve segít visszanyerni és megtartani a jól-lét egyensúlyát.

""

Belépni vagy nem belépni?Kinek ajánlom az ANTISTRESSZ Klubot?

""

Az ANTISTRESSZ Klub Önnek való, ha:

""

Tapasztalataim szerint a program nem fogja beváltani a hozzá fűzött reményeket, ha:

Gyakran Ismételt Kérdések az ANTISTRESSZ Klubról

Az ANTISTRESSZ Klubhoz bárki csatlakozhat. Ha az egészségi állapota miatt kétségei vannak a belépéssel kapcsolatban, írjon nekem a Kapcsolati oldalon, 48 órán belül válaszolok.

A kívánt hatás érdekében a rendszeres, napi gyakorlás kulcsfontosságú (még akkor is, ha alkalomadtán csak 5 perce van), azonban egy-egy blokkon belül nem muszáj a videók sorrendjében haladni. Ha egyik nap több ideje van, a következőn viszont csak 15 perce, utóbbi esetben bátran válasszon egy rövidebb tornát / gyakorlást.

Az összes tartalomhoz korlátlan hozzáférése van, amíg aktív a klubtagsága.

Ideális esetben minden nap érdemes tornázni. Ha valami miatt egy-egy nap kimarad, az nem probléma, ám a tartós állapotjavuláshoz elengedhetetlen a rendszeres gyakorlás.

Az ANTISTRESSZ Klub gyakorlatainak elvégzéséhez kizárólag egy szőnyegre (jógaszőnyeg, ha van), illetve egyszerű, minden háztartásban megtalálható tárgyakra (pl. szék) van szükség, így Önnek semmilyen eszközt nem kell vásárolni.

Ide kattintva tudja kiválasztani az Önnek szimpatikus csomagot. A megrendelést és a bankkártyás fizetést követően emailben elküldöm a hozzáférési adatokat, ön pedig már klikkelhet is, hogy megnézze az első videót!

Az ANTISTRESSZ Klubhoz történő csatlakozásnál bankkártyával tud fizetni, az OTP SimplePay biztonságos rendszerén keresztül.
Tagságának megújításához az első vásárláskor megadott email címre fogom elküldeni az esedékes számlát, amit átutalással tud kiegyenlíteni, hogy továbbra is hozzáférjen a tartalmakhoz.

A gyakorlatok elvégzéséhez bőven elegendő egy 2×2 méteres terület.

""
""

Készen áll rá, hogy aktívan tegyen a jó közérzetért?

Csatlakozzon az ANTISTRESSZ Klub tagjaihoz!

Feliratkozás várólistára:

Feliratkozás várólistára:

Feliratkozás várólistára: