Ingyenes 60 perces webinárium

Nem érti, miért nem tud meggyógyulni, pedig már mindent megpróbált?
>> Az előadásban megtalálja a válaszokat.

Az űrlap kitöltése után azonnal küldöm Önnek a videót:

Egészségről másként. Holisztikus szemléletű előadás Koncsek Krisztinától.

Szeretne aktívan tenni az egészségéért?

A Nagy Egészség előadásból megismerheti:

1

A sokszor bizonyított módszertanom

Bemutatom azt a keretrendszert, amivel a legtöbb betegség megértése leegyszerűsíthető és az eszköztárat, amivel több ezer páciensen tudtam segíteni a 20 éves praxisom során.

2

Miért egészségesek az egészségtelenül élő emberek?

Felfedem annak az igazságtalan “előnynek” az okát, ami megmagyarázza, miért képesek mások káros szokásokkal is jobban élni, mint Ön, aki mindenben egészségtudatos.

3

Garantált egészségfejlesztés napi 20 percben

Az előadásból megismerheti a saját teste működését, megérti, miért lett beteg, és azt is elmondom, melyik az a 6 terület, amire elegendő fókuszálni a mindennapokban, hogy visszanyerje egészségét.

Az előadó:

A holisztikus szemléletmód és a reménytelen esetek specialistája

Koncsek Krisztina vagyok, gyógytornász, holisztikus terapeuta, TestSzobrász®, Egészségtan tanár, Erőnléti edző és Coach.

A 20 éves praxisom során megszerzett titulisoktól sokkal fontosabb, hogy kifejlesztettem azt a módszertant, amivel az Önhöz hasonló, magukat és a gyógyulásukat reménytelennek érző pácienseknek is tudok segíteni.

akkor a legjobb helyen jár.

""
Koncsek Krisztina gyógytornász, a mozgásszervi- és egyéb egészségügyi panaszok holisztikus terapeutája több mint 20 év tapasztalattal

Csatlakozzon a több ezer elégedett páciensemhez és szerezze vissza az egészségét.

""

A terápia végére évek óta nem tapasztalt könnyedséggel és fájdalommentesen mozogtam.

Az antistressz gyakorlások után az ember szinte újjászületik. Nem csak testileg, de lelkileg is felüdülés! Pont ezért más mint a hagyományos mozgásprogramok, itt tényleg holisztikusan egybeolvadnak a különféle technikák. Elmulaszt rosszkedvet, fejfájást és egyéb testi „beakadásokat”. Megtapasztalható az apró, észrevétlen, könnyűnek tűnő mozdulatok hatásossága. A gondos magyarázatoknak hála rengeteget tanulunk a saját testünk működéséről is.

Marianne

""

Immár 8 hónapja dolgozunk Krisztinával, ez idő alatt szó szerint újra összerakott.

Nem csak a testtel, a lélekkel is foglalkozik, ami hatalmas segítséget jelent például az elhúzódó gyógyuláshoz. A sérülésemet kezelő gyógytorna mellett a bokámat is helyretette, végre újra tudok futni. Bár az elején rettenetesen kételkedtem, most már látom és érzem, hogy igenis lehet többé válni egy gyógyulás során.

Zsikai-Najzer Helga

""

Ma már azt mondhatom, úgy érzem magam, mintha a hiszterektómia műtétem meg sem történt volna

Egy éve volt hiszterektómia műtétem, ami után egy 15cm-es heg maradt. Nem is gondoltam volna hogy egy jól sikerült műtétnek is van utóélete, hogy érdemes és kell foglalkozni a heggel és egy kis segítséget nyújtani a többi belső szervnek az új helyzet „elfogadásához”.

Gégény Anett

""

Endometriózissal és adenomiózissal minden nap használom a zsigeri tornát.

A masszázst is igyekszem, de az van amikor nem esik jól, akkor csak igyekszem “ismerkedni” a hasammal.
Fitmummy trainerként mind a várandós nőkön, mind a már friss anyukákon hasznosítom a tanultakat, attól függően, hogy mire van szükségük.

Nelli

""

Ennek első lépése az, hogy megérti, miért van Ön ebben a helyzetben:

Feliratkozás várólistára:

Feliratkozás várólistára:

Feliratkozás várólistára: