Sikersztorik

""

Beszéljenek helyettem azok a szép egészségfejlesztési eredmények, amiket ügyfeleim a programjaim segítségével értek el

Estannulmányok szakértői magyarázattal

Olvassa el az inspiráló fejlődések részletes történetét

“Befagyott váll” – szteroid, műtét – vagy online konzultáció?

Olvassa el, hogyan segített az online gyógytorna páciensem vállsérülésében, elkerülve ezzel a drasztikusabb műtéti beavatkozást és a szteroidok használatát .

„Semmi más dolgom nincs, csak hogy csináljam!” – Egy 39 éves édesanya sikere a napi ‘egészség-idő’ kialakításával

Egy 2 gyermekes besokallt anyuka életének és egészségének pálfordulása egy rohanó világban, ahol látszólag semmire nincs idő.

“27 évesen se ülni, se állni nem tudtam, annyira korlátozta a lábam mozgásom.”

Kiút a teljes elkeseredettség állapotából az okok feltárásától és megértésétől egészen a fájdalommentes állapotig és a heti 2 önfeledt biciklizésig.

„3 év alatt a 28 orvos és terapeuta összesen nem ért el olyan szintű eredményt, mint Krisztina programja 5 hónap alatt”

Az ANTISTRESSZ program és a holisztikus szemléletmód sok idő után pontot tett ügyfelem kálváriájára.

Jobban kedveli a videós tartalmat?

Hallgassa meg, milyen élmény a programjaimon részt venni

9 hete csinálom az Egészség Akadémiát, örülök, hogy belevágtam. Olyan szakmai háttér van mögötte, amiben bízhatsz. Semmi más dolgom nincs, csak hogy csináljam!

– Noémi

Play Video

Sikerült elérnie, hogy a feladatokat ne azért csináljam, hogy neki megfeleljek, hanem mert 1-2 hét után már éreztem a programnak a pozitív hatásait.

– Zsófi

Play Video

A Hasprogram hasonló anyag jelenleg nincs a piacon. Egy fantasztikusan összerakott kurzus. A várandósságom komoly sérülésekkel ért véget, de a program sokat segített a gyógyulásban.

– Eszter

Play Video

Az állandósult stressz miatt jelentkező emésztési panaszokban a Hasprogram sokat segített. Értékelem, hogy a test, a lélek és a szellem egységét is igyekszel figyelembe venni.

– Zsuzsi

Play Video

A többször kiújuló gerincsérvem már olyan fájdalmakat okozott, ami tarthatatlan volt. A 2 órás állapotfelmérésről megnyugvással és értékes útravalóval távoztam. Maximális odafigyelést és szakértelmet kaptam.

– Éva

Play Video

Az életem súlyos mélypontra került, amikor az élet összehozott Kriszta online programjával. Végre jól érzem magam, van énidőm, másképp látom a dolgokat. Mindenkinek ajánlom, aki azt érzi: „ez már sok”.

– Eta

Play Video

Visszajelzések

Olvasson inspiráló véleményeket tematikusan

Milyen visszajelzésre kíváncsi?

hosszu-visszajelzes-kategoria-szuro
""
Egyéni program
Autóbalesetben súlyosan megsérültem, 10 töréssel feküdtem, de Krisztinának hála sikerült 100 nap után az első lépéseket megtenni.
Nemcsak egy nagyszerű szakemberre, hanem egy csodálatos emberre is akadtam! Iszonyatos nehéz helyzetben voltam, 10 töressel feküdtem, de a sok tanácsnak, lelkesítésnek köszönhetően sikerült kilábalni a helyzetből. Ha egy igazán profi, mélyen empatikus gyógytornászra van szükséged, akkor nem kell tovább keresni!
Szűcs Ferenc
""
Antistressz klub, SMR henger
Felkészülten érkezik az órákra, egyértelműek és érthetőek a magyarázatok, már csukott szemmel csinálom őket
Véletlenül találtam Krisztina oldalára, egy vasárnapi torna videó kapcsán. Annyira megtetszett az óra vezetése, tartalma, felépítése, érthetősége és hatása, hogy beléptem az antistressz tornacsoportba és az SMR-programba. Mindig meg tud újulni, minden óra más és más, figyelembe veszi az egyéni kéréseket és igényeket is.
Nádházi Mária

Nagyon hálás vagyok azért, hogy felkészülten érkezik az órákra, egyértelműek és érthetőek a foglalkozás alatti magyarázatok, már csukott szemmel csinálom őket. Nemcsak a foglalkozáson belül, hanem az egymás utáni órákon is érezhető a fokozatos egymásra épülő gyakorlatok sora. Mindig meg tud újulni, minden óra más és más, figyelembe veszi az egyéni kéréseket és igényeket is. Szívből ajánlom mindenkinek.

""
Antistressz klub
Nem csak testileg, de lelkileg is felüdülés!
Tényleg holisztikusan egybeolvadnak a különféle technikák. Elmulaszt rosszkedvet, fejfájást és egyéb testi „beakadásokat”. Megtapasztalható az apró, észrevétlen, könnyűnek tűnő mozdulatok hatásossága. A gondos magyarázatoknak hála rengeteget tanulunk a saját testünk működéséről is.
Marianne

Az antistressz gyakorlások után az ember szinte újjászületik. Nem csak testileg, de lelkileg is felüdülés! Pont ezért más mint a hagyományos mozgásprogramok, itt tényleg holisztikusan egybeolvadnak a különféle technikák.

Elmulaszt rosszkedvet, fejfájást és egyéb testi „beakadásokat”. Megtapasztalható az apró, észrevétlen, könnyűnek tűnő mozdulatok hatásossága. A gondos magyarázatoknak hála rengeteget tanulunk a saját testünk működéséről is.

Magamon tapasztalom a jótékony változásokat, az egyre inkább beolajozódó Ízületeket, a lélekredők kisimulását, a tudatos figyelmet, a mozgás hatásosságát.

Mindenkinek ajánlom kortól és nemtől függetlenül!

""
Has program
Több energiám van, gyomorproblémáimra és az izmaimra is jótékony hatása van.
Reggel elvégeztem a hasmasszázst és a reflux egyéb tüneteit nem érzékeltem egyáltalán a nap folyamán. Próbálok a fehérjebevitelre is koncentrálni, amit az akciótervben is javasoltál. Több energiám van, gyomorproblémáimra és az izmaimra is jótékony hatása van. Ezt az izmot azért írtam, mert az elmúlt hónapok annyira megviseltek, hogy szinte belefogytam a történtekbe… Kezdem összeszedni magam.
Bakurek Ágnes
""
Egyéni program
Több mint 22 éve ülő munkát végzek. Lumbális kiszakadt sérvvel és többféle fájdalommal kerestem fel Krisztinát. Eleinte szkeptikus voltam,de ahogy teltek a hetek,és láttam éreztem a javulást,örömmel töltött el az együttműködés.
A legnagyobb érték amit kaptam, az az volt, hogy bármikor bármi gondom van, most már tudom mihez kell nyúlnom, és mit kell tennem. Kiválóan motivál, megszerettette velem a mozgást, ha kimarad egy nap, már érzem a mozgás hiányát. Szeretettel ajánlom minden mozgásszervi problémával szenvedőnek.
Péliné Bokor Judit

Jelen pillanatban 53 éves vagyok, és több mint 22 éve ülő munkát végzek. Kb 3 éve kezdődött derék fájdalom, ami hozott magával váll könyök nyaki fájdalmakat.

Mri vizsgálattal kiderült, hogy lumbális kiszakadt sérvem van. Műtét szóba sem jöhetett, így keresgéltem: gyógytorna, masszázs, talpmasszázs, ami nem nagyon hozott javulást.

2021 tavaszán találtam rá Krisztina megosztására, és onnan kezdve tudtam, hogy ő lesz az aki segít 🙂 Türelemmel vártam, hogy fogadjon, ami szeptemberre sikerült is. Szakértői véleményt kért, és felmérte az állapotomat. Személyes találkozásunkkor hihetetlen felkészült az általam megadott válaszokból. Remegő lábakkal, érkeztem hozzá, amit nagyon gyorsan sikerült feloldani,kedvességével hozzáértésével.

A felmérés után egy komplex 6 hónapos programot dolgozott ki személyreszabva rám.

Eleinte szkeptikus voltam,de ahogy teltek a hetek,és láttam éreztem a javulást,örömmel töltött el az együttműködés. Nem múlt el úgy a nap, hogy Krisztina ne érdeklődött volna az állapotom iránt, és ahol kellett korigálta a programot .

A legnagyobb érték amit kaptam, az az volt, hogy bármikor bármi gondom van, most már tudom mihez kell nyúlnom, és mit kell tennem. A 6 hónapos program letelte után sem engedte el a kezem, továbbra is érdeklődik az állapotom iránt.

Kiválóan motivál, megszerettette velem a mozgást, ha kimarad egy nap, már érzem a mozgás hiányát. Szeretettel ajánlom minden mozgásszervi problémával szenvedőnek.

Krisztina kezében a legjobb helyen leszel.Nekem nagyon megérte rá várni 🙂

""
Egyéni program
A terápia végére évek óta nem tapasztalt könnyedséggel és fájdalommentesen mozogtam és nyoma sem volt az erős és kisugárzó derékfájdalomnak.
Krisztina ráébresztett, hogy a tartás problémák hosszú idő alatt alakultak kis és megszabadulni sem lehet tőlük hipp-hopp. Munkát kell beletenni, amely Krisztina holisztikus szemlélete alapján nem csak fizikai, de akár lelki értelemben is értendő.
Dr. Murányi István

Jogászként és vállalkozóként dolgozom. Derék fájdalmam már tinédzser koromban jelentkezett. Visszatérő jelleggel, erős és kisugáró fájdalom gyötört, amely komolyan befolyásolta az életminőségem.

Többféle gyógytornát, gyógytornászt és csontkovácsot kipróbáltam, de mindössze időszakos eredményeket sikerült elérni. Tartás javító tornára is jártam, de abban is akadályozott a derékfájásom.

Az oktató ajánlotta Krisztinát, azzal, hogy komplex módon szemléli a problémákat, illetve azok kialakulását. Mivel az ország távolabbi pontján élek és Covid időszak is volt, így csakis a netes kapcsolattartás jöhetett szóba.

Az összes kórelőzményem meg kellett küldenem, valamint a mozgásomról, tartásomról készült videót, fotót is kért tőlem. Ezt követően állított kifejezetten rám szabva egy heti, napi rendet, amelynek elvégzéséről mindig jelentenem kellett – ez nagy ötlet, mert füllenteni nem akartam, így inkább megcsináltam a gyakorlatokat (még akkor is, ha nem volt hozzá épp motivációm). Heti egyszer pedig vezetett tornát csináltunk, ami szintén szükséges volt, mert így tudott segíteni az egyes gyakorlatok precízebb kivitelezésében, illetve a fizikai változáshoz igazítani a programot.

A terápia végére évek óta nem tapasztalt könnyedséggel és fájdalommentesen mozogtam.
DE, a lényeg, amire Krisztina ráébresztett, hogy a tartás problémák hosszú idő alatt alakultak kis és megszabadulni sem lehet tőlük hipp-hopp. Munkát kell beletenni, amely Krisztina holisztikus szemlélete alapján nem csak fizikai, de akár lelki értelemben is értendő. Az utóbbiban is tud iránymutatást adni.

Folyamatosan nem csinálom a gyakorlatokat, de ha érzem, hogy a tartásom változik, vagy húzódik itt-ott, akkor csinálok egy un. teljes test hengerezést, amely nekem fantasztikusan bevált. Ha kezdődik a derék fájásom, akkor pedig ráállok a derék specifikus gyakorlatsorra. A hengerezést és egyéb célirányos gyakorlatokat mind az eredetileg megküldött videó anyagok segítségével végzem.

A következő közös feladatunk a térd diszkomfort érzetem megoldása lesz.

""
Egyéni program
Holisztikus szemléletmódja miatt is szeretettel ajánlanám minden mozgásszervi panasszal küzdő betegnek.
Kiválóan motivál, megszerettette velem a mozgást, ami korábban hiányzott az életemből és rendszerességet hozott a kisgyermekes mindennapjaimba. Rendszeres konzultációkkal követte végig az állapotom alakulását. Az előírt korrekciós gyakorlatok nagyon hatékonyak voltak, a feladatok pontos kivitelezését érthető és részletes magyarázattal segítette.
Dr. Ferencz Tímea

37 éves vagyok, orvosként dolgozom. 2 évvel ezelőtt kezdődtek mozgásszervi panaszaim, egy intenzívebb, ülésben gazdag életszakaszban.

A kórelőzményemből kiemelném, hogy egy szemműtét miatt egész gyermekkoromban felmentettek testnevelés alól, így sajnos mozgásszegény életmódot éltem. Kezdetben az ágyéki gerincszakasz területén éreztem fájdalmat, majd később csípőízületi illetve lapockatáji izomfeszülések jelentkeztek. Jártam McKenzie módszerrel dolgozó illetve ADT terapeutánál, javulást tapasztaltam, viszont valami mégsem volt az “igazi”.

Tisztában voltam vele, hogy a mozgásszegény életmód előnytelen, így ezen mindenképp változtatni szerettem volna. Azzal is, hogy a gerincpanaszok megszűntetésében, jelentős mérséklésében (bizonyos súlyos eseteket kivéve) hosszú távon a konzervatív terápia, a gyógytorna az, ami előnyös.

Heteken át kerestem az interneten a megfelelő szakembert, egy Youtube videóját találtam meg Krisztinának, ami felkeltette az érdeklődésem. Szerettem volna személyesen konzultálni vele, a világjárvány és a távolság azonban korlátokat szabott. Bár kezdetben kicsit szkeptikus voltam (főleg a korábbi tapasztalatok miatt), online kezdtük a közös munkát, egyénre szabott mozgásprogramot készített nekem online állapotfelmérést követően.

Rendszeres konzultációkkal követte végig az állapotom alakulását. Az előírt korrekciós gyakorlatok nagyon hatékonyak voltak, a feladatok pontos kivitelezését érthető és részletes magyarázattal segítette.

Ami még nagyon pozitív volt számomra, hogy a program befejeződése után is érdeklődött többször az állapotom felől, nem engedte el a kezem. Kiválóan motivál, megszerettette velem a mozgást, ami korábban hiányzott az életemből és rendszerességet hozott a kisgyermekes mindennapjaimba.

Holisztikus szemléletmódja miatt is szeretettel ajánlanám minden mozgásszervi panasszal küzdő betegnek.

""
Egyéni program
Amennyiben valaki mozgásszervi problémával küzd esetleg műtét előtt áll mindenképpen keresse fel Koncsek Krisztinát, mert miután távozott tőle azt fogja érezni, hogy miért nem sokkal hamarabb jött el hozzá
A legnagyobb érték, hogy szemlélet váltást tud eredményezni a vele végzett munka, ami elengedhetetlen egy egészségesebb és fittebb élethez. A fejlődés menetét fényképekkel teszi szemléletessé, ami egy laikusnak is egyértelműen tükrözi a javulás mértékét, illetve azt is meg tudja győzni aki kicsit szkeptikusabban kezdi meg a közös munkát.
Erdős Richárd

Erdős Richárdnak hívnak, 44 éves vagyok pályázatírással foglalkozok.

2018 augusztusában történt velem egy baleset focizás közben, letört a bal bokacsontomból egy darab és a boka szalagjaim is megsérültek, de nem szakadtak el. Szegeden a sürgősségi osztályon begipszelték, melyet 3 hét után levettek, boka szorítót kellett vásárolnom és azt hordanom járás közben 3 hónapig a kezelő orvos tanácsára, ezalatt a 3 hónap alatt felkeresetem 2 db szegedi specialista orvost magánrendelésen (szegeden őket tartják a legjobbaknak boka sérülés tekintetében), MR vizsgálatot kértek, ez alapján az egyik műteni akart a másik azt mondta, hogy nincs olyan jellegű sérülés ami indokolná a műtétet – a boka szorító viselését, a boka kímélését, pihentetését mindkettő javasolta.

A 3 hónap eltelte után elhagytam a bokaszorító viselését, de a bokám még hónapok eltelte után sem akart nagyon javulni, a járás nehezem esett, nem tudtam terhelni ezáltal már a jobb lában is elkezdett fájni, mert azt pedig ennek következtében túlterheltem.
További 2 db orvost keresem fel szegeden, melyek közül mindkettő műtétet javasolt, de a szakmai érvelésük kicsit sem volt megnyugtató számomra, ezért elmentem Budapesten egy sportorvoshoz, aki a vizsgálati eredmények átnézése és az általam elmondottak alapján azt közölte, hogy a bokaszorító viselése 2-3 hétig lett volna indokolt, illetve a 3 hónap annyira sok, hogy gyakorlatilag már a panaszok nagy százalékban abból származnak, hogy ennyi ideig viseltem. Továbbá közölte, hogy a gipsz levétele után azonnal Gyógytornászhoz kellett volna küldeni és elkezdeni a boka tornáztatását, a műtét szakmailag nemhogy nem indokolt, de a lehető legártalmasabb a bokámra nézve.

Mindezek után kezdtem el Szegeden gyógytornászt keresni, az első aki találtam szakmailag nem igazán állt a helyzet magaslatan ellenben nagyon korrekt volt, mert közölte 2 hét után, hogy ő ezt a problémát nem biztos, hogy meg tudja oldani, de ajánlaná Koncsek Krisztinát aki véleménye szerinte szakmailag a legjobban felkészült gyógytornász a környéken.

Krisztina a problémám elmondását követően az egyik szakemberét javasolta, aki a Pick Szeged kézilabda klub felnőtt csapatának a gyógytornásza is, 4 db kezelés után annyit javított a bokámon amit remélni sem mertem, az általa javasolt otthon végzendő gyakorlatok következtében 3 hónap eltelte után gyakorlatilag úgy tudtam használni a bokámat mint előtte.

Krisztinával mindezek után 1,5 évvel kezdtem el dolgozni, mivel a munkámból adódóan nagyon sokat ülök, ezért a tartásom nagyon rossz, melyet már fizikailag is éreztem magamon, váll, gerinc és hát fájdalmain voltak. Az első vizsgálat után nagyon érthetően és precízen közölte velem, hogy konkrétan mi a probléma és mi lenne rá a megoldás. Szakmailag nagyon felkészült és át tudja adni úgy az információt, amit laikusként 100%-ban megértek és tudom, hogy mit és miért fogok majd csinálni az együttműködés ideje alatt. Nagyon lelkiismeretes és emberileg is nagyon sokat segít az együttműködés alatt, ami legalább annyira fontos, mint az, hogy szakmailag nagyon jó legyen.

A legnagyobb érték, hogy szemlélet váltást tud eredményezni a vele végzett munka, ami elengedhetetlen egy egészségesebb és fittebb élethez. A fejlődés menetét fényképekkel teszi szemléletessé, ami egy laikusnak is egyértelműen tükrözi a javulás mértékét, illetve azt is meg tudja győzni aki kicsit szkeptikusabban kezdi meg a közös munkát.
Én már több embernek ajánlottam, akik szintén maximálisan meg voltak elégedve Krisztinával.

Amennyiben valaki mozgásszervi problémával küzd esetleg műtét előtt áll mindenképpen keresse fel Koncsek Krisztinát, mert miután távozott tőle azt fogja érezni, hogy miért nem sokkal hamarabb jött el hozzá – és ez tényleg így fog történni!

""
Állapotfelmérés
Nagyon hálás vagyok annak a barátomnak, akitől először halottam Rólad.
Jártam masszőrnél, manuálterapeutánál, de jelentős változást sajnos nem tapasztaltam. Ekkor hívta fel a figyelmemet Rád az egyik biciklis társam. Köszönöm szépen a szakszerű, és mindenre kiterjedő vizsgálatot, és a gyakorlati tanácsokat, biztatást, amit kaptam. Az egész testemet figyelted, nem csak a „bajos” testrészre koncentráltál.
Szász Zsuzsa

55 éves audiológus vagyok, munkám során szinte egész nap ülök, ezért aztán nagyon fontos számomra a testmozgás.10 éves korom óta mozgásban vagyok, eleinte atletizáltam, kézilabdáztam utána kipróbáltam a spinninget, aerobicot, köredzést, túrázást, kerékpározást. A problémáim ez utóbbinál kezdődtek:hosszabb kerékpártúra során azt vettem észre, hogy a jobb vállamban folyamatos fájdalmat érzek, ami szinte azonnal elmúlik, ha leszállok a bicikliről. Jártam masszőrnél, manuálterapeutánál, de jelentős változást sajnos nem tapasztaltam.

Ekkor hívta fel a figyelmemet Rád az egyik biciklis társam, rögtön követni is kezdtelek a facebookon, olvastam az írásaidat, hallgattam az előadásaidat, míg végre rászántam magam a konzultációra.

Köszönöm szépen a szakszerű, és mindenre kiterjedő vizsgálatot, és a gyakorlati tanácsokat, biztatást, amit kaptam. Az egész testemet figyelted, nem csak a „bajos” testrészre koncentráltál. Még csak pár nap telt el, és nagyon igyekszek betartani mindent amit mondtál nekem, végezni a nyújtásokat, hengerezést. Remélem, hogy hamarosan arról tudok beszámolni, hogy megjavult a vállam, és élvezem a biciklizést.

Krisztina, még egyszer köszönöm !

Villámgyors válaszok

Vegye fel velem a kapcsolatot

Komplex mozgásszervi panasszal küzd, és nem tudja, merre induljon el? Tanácstalan az online tartalmakat illetően, időpontot foglalna vagy kérdése van?

Feliratkozás várólistára:

Feliratkozás várólistára:

Feliratkozás várólistára: