Állapotfelmérés siker

“Befagyott váll” – szteroid, műtét – vagy online konzultáció?

A páciens tollából:

""

Miért is fordultam Krisztához? Baleset. Megcsúsztam a vizes padlón, és a bal karom felcsapódott. Szerencsére nem tört el, de még 2-3 hónappal később is éreztem, hogy nincs rendben. Fájt a vállam bizonyos mozdulatoknál, vagy ha feküdtem rajta. A kondit fenntartó edzések sem mentek úgy, mint korábban. Mivel külföldön élek, először a helyben dolgozó, hús-vér gyógytornászt kerestem fel és kezdtünk el dolgozni. 2-3 hónap alatt jobb lett, de nem tökéletes, így további lépéseken gondolkoztunk, mint izületbe adott szteroidinjekció, vagy ha úgy adódik műtét.

Ekkor kerestem meg Krisztát feleségem tanácsára, akit korábban már kezelt. Részben a fenti kérdések eldöntéséhez segítséget kérve, részben, hogy más gyógytorna-módszerrel vajon el lehet-e kerülni a beavatkozásokat, mik az esélyek és lehet-e további javulást elérni. És igen lehetett. Mára az izület mozgástartománya teljes (legalábbis a mindennapi életben használt mozgásoknál), a mozgások fájdalommentesek.

Önnek is hasonló problémája van? Kattintson és tudjon meg róla többet: Kéz-, kar- és vállfájdalom

Így zajlott a folyamat

Lássuk, hogy érezte magát a páciens a program során:

""

Kriszta az előzetesen elküldött panaszleírás, célzott fényképek és videofelvételek segítségével felmérte a problémát és az online konzultációnk alatt tovább finomította azt. Az egy órás beszélgetés alatt tanácsokat adott, hogyan, milyen gyakorlatokkal induljak tovább, mik a kilátások, ami megnyugtató volt. Mivel bizonytalan voltam abban, hogy jól csinálom-e a gyakorlatokat, egy további alkalommal tartott személyre szabott tornaórát (szintén online) a hibák korrigálására. Ennek a felvételét is megkaptam, hiszen másnapra egy részét elfelejtettem. Utána rendszeresen érdeklődött, hogyan alakulok.

Módszertanom a gyakorlatban

Minek köszönhetően tudott ilyen szép sikereket elérni?

Vajon jó-e az, ha az ember online gyógytornán vesz részt? A valódi vizsgálatokban és személyes találkozásokban hiszek, de ezt nem lehet mindig megvalósítani. Aki külföldön él, az vagy vállalja az utazások megterhelését (idő, pénz stb.), vagy nem igazán jut anyanyelvű ellátáshoz, pedig ez utóbbi sokat segít. Ha valaki Magyarországon él? Még ha Szegeden, ugyanabban a városban is, fél óra oda-fél óra visszaút, készületek a személyes megjelenésre. Ez mind idő.

Páciensem eredményei nem egyediek. Szeretne Ön is hasonló egészségfejlesztési sikereket megtapasztalni?

Hogy van most a páciens?

Motiváló eredmények

""

Mára az ízület mozgástartománya teljes (legalábbis a mindennapi életben használt mozgásoknál), a mozgások fájdalommentesek.

Jelen esetben nem éreztem hátrányát a nem személyes találkozásnak.

Play Video
""

Nézze meg páciensem videóját

Ha Ön is szeretné fejleszteni az egészségét vagy hasonló problémákkal küzd, tegye meg az első lépést.

Feliratkozás várólistára:

Feliratkozás várólistára:

Feliratkozás várólistára: