ANTISTRESSZ klub, Egészség Akadémia siker

„3 év alatt a 28 orvos és terapeuta összesen nem ért el olyan szintű eredményt, mint Krisztina programja 5 hónap alatt”

A páciens tollából:

""

Krisztina "Antistressz" programját az egyik, szintén Németországban élő barátnőm javaslatára kezdtem el végső elkeseredésemben, teljesen szkeptikusan ("majd biztos ez a hókuszpókusz fog segíteni rajtam").

Valamikor a közelmúltban, szimpla kíváncsiságból megszámoltam, hány szakembernél jártam már a panaszaimmal az elmúlt 3 évben, sikertelenül: Németországban és Magyarországon összesen 28!!! (neurológia, idegsebészet, ortopédia, reumatológia, osteopátia, az összes létező masszázs fajta, különböző nemzetiségű fizioterapeutáknál, stb.).

Ez idő alatt a sok orvos és terapeuta összesen nem ért el olyan szintű eredményt (sőt, leginkább semmilyen előrelépést), mint Krisztina programja 5 hónap alatt, pedig én igen kitartóan és szorgalmasan végeztem már az elmúlt 3 évben is az otthonra "feladott", különféle gyógytornákat.

Hajnal
Önnek is hasonló problémája van? Kattintson és tudjon meg róla többet: Stressz okozta betegségek

Krisztina tanácsa

Önmagában már a fenti sorok is tanulságosak. Miért?

Egy ideje már foglalkozom azzal a kérdéssel, hogy mai kor emberének mennyi problémája adódik valódi szervi, szöveti eltérésből és mennyi írható az állandó és nem szűnő stressz okozta megrogyott neuroendokrin rendszer számlájára.

Így zajlott a folyamat

Lássuk, hogy érezte magát a páciens a program során:

""

Ez lett az én medicinám, virtuális gyógyszerem. :) Kötelezően "felírtam" magamnak minden másnap (ha megtehetem, minden nap!) a feladatok elvégzését, még úgy is, hogy sokszor csak este 22.00 után tudom elvégezni őket, mert van egy 1 éves gyerkőcöm. Tudatosan beépítettem a mindennapjaimba életvitelszerűen, és bár az elején igen nehezen kezdtem hozzá, most már várom és igénylem is.

Módszertanom a gyakorlatban

Minek köszönhetően tudott ilyen szép sikereket elérni?

Hajnallal tehát nem csináltunk szakértői felmérést, nem kapott egyéni programot, és szépen igazolta a hipotézisem. A szervezetet, mint rendszert szükséges támogatni, és minél közelebb kerül az egyensúlyi állapotához, annál több tünet kezd szűnni, múlni.

A története valóban siker, ugyanis megvalósítja azt a gyönyörű fejlődési és gyógyulási ívet, amit akár tankönyvinek nevezhetnék, mert megérezve, hogy itt valami klassz dolog történik nem állt meg, hanem becsatlakozott a 12 hetes Egészség Akadémiai programra, hogy még jobban értse, mit történt a testében, megismerje az alkalmazott módszereket és saját magára tudja szabni, egy életen át!

Páciensem eredményei nem egyediek. Szeretne Ön is hasonló egészségfejlesztési sikereket megtapasztalni?

Hogy van most a páciens?

Motiváló eredmények

""

Most, 5 hónappal a program majd mindennapos végzése után (áprilisban kezdtem) kijelenthetem, hogy óriásit tévedtem, a program ugyanis valóban működik!!! Mégpedig úgy, hogy személyesen SOHA nem látott még Krisztina, hiszen csak online végzem, és mégis jelentős javulást és fájdalom-mentességet sikerült elérnem, amit én magam is alig hiszek el!

Mindenkinek csak ajánlani tudom őt és a programjait, aki elveszítette a fényt az orvosi, egymásnak ellentmondó diagnózisok hosszú ideje tartó útvesztőjében és nem találja a megoldást a panaszaira. Nagy szívfájdalmam, hogy Németországban nincsenek Koncsek Krisztina kaliberű szakemberek. Tervezem, hogy amint hazajutok Magyarországra, személyesen is bejelentkezem Krisztinához.

""
""

Már régóta terveztem, hogy írok Neked, és elmondom, milyen kimondhatatlan köszönettel tartozom, amiért az egy éve elkezdett Antistressz programod és Egészség Akadémiád hatására gyakorlatilag majdnem tünetmentes állapotba sikerült visszahoznom magam. :)
Minden nap hálával gondolok Rád, amikor reggel fájdalmak nélkül kelek ki az ágyból és pár hónapja már sportolni is elkezdtem aktívan: újra tudok kettlebellezni, TRX-ezni, és jógázni is elkezdtem. Sőt, már laza terepfutásokat is folytatok a hegyen, ahol lakunk. Egyre gyakrabban kapom magam azon, hogy orrlégzéssel is tudok már futni. :) Hihetetlen!!!

Rendszeresen végzem az általad magamra szabott Antistressz programod valamelyik elemét és az erdő-séta meditációt is: bevallom, ilyenkor is sokszor eszembe jutsz, miközben az erdőben sétálok és végzem a légzőgyakorlatodat. :)
Kicsit tovább is haladtam: elkezdtem tanulmányozni a Wim Hof-módszert, aminek hatására hideg vizes-jeges fürdőket veszek.

Hosszú, fáradságos, rengeteg időt és energiát igénylő út áll mögöttem, mindez egy pici gyerek mellett, de igazad volt: tényleg nincs lehetetlen és az egészségünket a saját kezünkbe téve nagyon is szükséges, hogy saját magunk "orvosaivá" váljunk.
Csak azt sajnálom nagyon, hogy nem a felesleges orvosi kálváriáim elején, 2017-ben ismertelek meg Téged és a módszereidet, amivel elkerülhettem volna azt a sok félrediagnosztizálást és haszontalan kezelést, amiben 3 évig részem volt, teljesen eredménytelenül.

Ha Ön is szeretné fejleszteni az egészségét vagy hasonló problémákkal küzd, tegye meg az első lépést.

Feliratkozás várólistára:

Feliratkozás várólistára:

Feliratkozás várólistára: