Egészség Akadémia siker

„Semmi más dolgom nincs, csak hogy csináljam!” – Egy 39 éves édesanya sikere a napi ‘egészség-idő’ kialakításával

A páciens tollából:

""

39 éves vagyok, 2 kislánynak az anyukája. Engem is elért az elmúlt időszakban az az érzés, amikor tényleg besokall az ember és azt mondja, hogy nem tudja, hogyan tovább. Hiszek abban, hogy nincsenek véletlenek. Az én esetemben Krisztának az Egészség Akadémia programja volt az. Ahogy éreztem, hogy hozzám szól, belevágtam. Immár a 9. hétnél tartok.

Noémi
Önnek is hasonló problémája van? Kattintson és tudjon meg róla többet: Stressz okozta betegségek

Krisztina tanácsa

Önmagában már a fenti sorok is tanulságosak. Miért?

Számtalan páciensem számolt be hasonló élethelyzetről. Számukra sokszor már önmagában az 'énidő' kialakítása is nagy javulást eredményez az egészség fejlesztésében. Ha ehhez hozzávesszük még a célzott gyakorlásokat, akkor napi egészségfejlesztési rutinná alakítva ez egy hihetetlenül jól működő és hatásos rendszer.

Ajánlom mindenkinek, aki úgy érzi, elveszítette a kontrollt az élete és az egészsége fölött.

Így zajlott a folyamat

Lássuk, hogy érezte magát a páciens a program során:

""

Nagyon örülök, hogy belevágtam. Nagy lendületet adott. A program komplex, nagyon sokat segít abban, hogy az ember végre megtalálja és megtanulja alkalmazni azt a napi rutint, amihez szüksége van ahhoz, hogy az energiája, az állóképessége meglegyen a mindennapokhoz. Folyamatosan olyan instrukciókat és visszajelzéseket kapunk, amik feltöltenek és motiválnak, hogy csináljam tovább, a saját ütememben és a saját habitusommal. Olyan szakmai, professzionális háttér van mögötte, amiben teljes mértékben bízhatsz, támaszkodhatsz. Semmi más dolgom nincs, csak hogy csináljam!

Kriszta precízen, pontosan mindenben segítséget nyújt.

Módszertanom a gyakorlatban

Minek köszönhetően tudott ilyen szép sikereket elérni?

A programot úgy fejlesztettem ki, hogy a mindennapi életben könnyedén beilleszthető legyen. Igényel ezen kívül nyitottságot, hiszen a legtöbb esetben pofonegyszerű apróságokkal érhetünk el óriási változást. Aki szorgalmasan rászánja a napi 20-30 percet, neki garantált az eredmény.

Páciensem eredményei nem egyediek. Szeretne Ön is hasonló egészségfejlesztési sikereket megtapasztalni?

Hogy van most a páciens?

Motiváló eredmények

""

Máris, 9 hét után is érezhető a program hatása. Ha követed az instrukciókat, amik nem nehezek, akkor tényleg simán megy, erőlködés nélkül. Rengeteget ad, segített egy olyan rutint kiépíteni, amit bármikor elő tudok venni és napi szintű szokássá vált.

Nagyon hálás vagyok a Krisztának ezért az egész programért! Örülök, hogy belevágtam.

Play Video
""

Nézze meg páciensem videóját

Ha Ön is szeretné fejleszteni az egészségét vagy hasonló problémákkal küzd, tegye meg az első lépést.

Feliratkozás várólistára:

Feliratkozás várólistára:

Feliratkozás várólistára: