Gyógyító HASprogram: hasmasszázs, hastorna és zsigeri torna gyakorlatok otthon

Puffad, görcsöl, fáj? A holisztikus szemlélet elhozhatja a megkönnyebbülést

Ha a fentiek túlságosan is ismerősek, a HASprogramot Önnek találták ki!

""
Hasmasszázs gyakorlatok otthon, online formában is könnyedén végezhetők a Hasprogram keretében.

A HAS és ami mögötte van: a hasi szervek működésének alapjai

Miért fontos ismerni a has valódi működését?

Csupán néhány izgalmas tény, ami bebizonyítja, milyen fontos hely a hasüreg. Ez a belső szerveink otthona, mégis méltatlanul keveset törődünk azzal, hogy valóban “kellemes környezetet” biztosítsunk számukra.

Sőt!

Ha ön egész nap ülőmunkát végez, keveset mozog és sokat stresszel, szinte borítékolható, hogy előbb utóbb megjelennek a hasi panaszok. Szerencsére, van megoldás!

""

Ahhoz, hogy a hasban lévő szervek és szövetek ideálisan működjenek, speciális, a zsigereket megmozgató hastorna gyakorlatokra és hasmasszázsra is szükség van.

A hatás lenyűgöző lesz!

A hasmasszázs program során javul a javul a has vér- és nyirokkeringése, valamint a sejtek anyagcseréje.

Funkció kontra kockásság

Pontosan az, aminek tűnik: kézzel vagy haslabdával végzett masszázs, amellyel átgyúrjuk-áttornáztatjuk a belső szerveket.

Az eredmény?

Nem, nem a kockahas, sajnos, bár kétségtelen, hogy bizonyos hatások révén ahhoz is közelebb kerülhetünk, hogy az esetleges zsírrétegek helyét átvegye az izom.

Viszont: mindennek köszönhetően javul a has vér- és nyirokkeringése, valamint a sejtek anyagcseréje.

Miért fontos ez?

A has fontosabb szerepet játszik az egészségünkben, mint gondolnánk: ha a benne lévő szervek, zsigerek és szövetek sejtszinten is jól érzik magukat, azzal számos hasi panasztól megszabadulhatunk.

A hasmasszázs az egész szervezetre jótékonyan hat

Az egész test kötőszövetes rendszerek összessége, így nem csoda, hogy a rendszeres hasi masszázzsal egyfajta pozitív láncreakciót indíthatunk el a szervezetben.

Hasmasszázs és hastorna javítja az anyagcserét, emésztőrendszer működését és a légzést is.
""
""

A has rendszeres masszírozásával az alábbiakat tapasztalhatjuk:

Viszlát, hasi panaszok!

Érezze jól magát a bőrében a holisztikus szemléletű HASprogrammal

A HASprogram egyedülálló tematikája több mint 20 év szakmai tudását tartalmazza. A pácienseim körében több éve bizonyít, sőt, én is nap mint nap használom.

""

A kurzus előnyei:

""

Extra! A program boldog szerv meditációt is tartalmaz, amely a belső szervek ellazítását segítve hozzájárul a hasi panaszok csökkentéséhez, megszüntetéséhez.

A HASprogram tartalma: a hasi masszázstól a hastorna gyakorlatokig

A hasraütésszerű impulzusvásárlást elkerülendő meséljenek a programról a tények, amelyek ismeretében átgondolt döntést hozhat.

Akcióterv és útmutató a hasmasszázshoz

Nincs két egyforma ember, sem két egyforma napirend, ezért megmutatom, hogyan érdemes beilleszteni a programot a mindennapokba.

Ismerkedés a hassal

Megismerheti a hasűri- és kismedencei szervek élettanát, azok elhelyezkedését és egymással való kapcsolódását és ideális működését. Elmagyarázom a panaszok kialakulásának jellemző mechanizmusát, valamint azt, miért fontos foglalkozni a vér- és nyirokkeringéssel, illetve az idegrendszerrel.

“Érzem a zsigereimben.” “Görcsbe rándul a gyomrom.” - csupán néhány kifejezés, ami megmutatja, milyen fontos odafigyelni a hasunkra. A has masszázs elengedhetetlen lépése a kezelésnek, ilyenkor nemcsak az ottani szövetekkel dolgozunk (szelíd érintésekkel), hanem közvetve a teljes testtel és az idegrendszerrel is.

Hasmasszázs menete eszközzel és anélkül

Jobb kézzel, bal kézzel, az óramutató járásával ellentétesen vagy megegyezően? A hatékony hastorna összes praktikus információját elmondom. Megmutatom azokat a biztonságos fogásokat, illetve simító és nyújtó gyakorlatokat amelyekkel bárhol, bármikor átmasszírozhatjuk a hasunkat.
Kanadai fejlesztés az a szilikonból készült puha labda, amely új dimenziókba emeli a hasi masszázst. A modulban elmondom, melyek azok az alap és haladó mozdulatok, amelyekből összeáll a komplex öngyógyító módszer.

Rekeszlégzés

Megtanítom a helyes rekeszlégzés technikáját, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy a belső szervek megkapják azt a mély masszázst, amire szükségük van a megfelelő működéshez.

Zsigeri torna

A zsigerek átmozgatása nemcsak a gyomorban segít rendet tenni, hanem a többi belső szerv környezetében is. A zsigeri torna saját fejlesztésű mozgássor, amely során speciális, légzéssel összekötött gyakorlatokkal mozgatjuk át a belső szerveinket. Fontos, hogy enélkül a hastorna hatása nem lesz hosszan tartó.

Tonizálás

A tónusos hasfal megtámasztja a belső szerveket. Ha ez a támasz nem megfelelő, a szervek nem tudnak 100%-osan működni, amely már okozhat egészségügyi panaszokat. A modulban olyan egyszerűbb és bonyolultabb gyakorlatokat mutatok, amelyekkel online is elsajátítható a mélyizmok erősítése.

Boldog szerv meditáció

Az elméleti ismeretek elsajátítása és a megfelelő technikák rendszeres gyakorlása mellett a mentáltréningre is nagy szükség van. A relaxáció segít kapcsolódni a hasi régióval, segítségével könnyebben megszabadulhatunk a zsigeri feszültségektől.

Komplex gyakorlatsor és kiegészítő technikák

A HASprogram keretében számos gyakorlatot megtanítok, amelyeket mindenki az igényeinek megfelelően kombinálhat. A komplex gyakorlatsor egy jó példa arra, hogyan érdemes összeválogatni a különféle modulokat (légzés, masszázs, mozgás, relaxáció). Megmutatom továbbá, hogyan lehet közvetett módon SMR hengerrel fokozni a hasi- és kismedencei működést.

Kíváncsi, milyen hangulata van a HASprogramnak?

Összeállítottam egy kedvcsináló videót.

Play Video

A HASprogram életre szóló tudást ad

A kurzus díja nem szakmabeliek számára 54.000 Ft.

Egészségügyi végzettségű szakemberek, illetve mozgásterápiával foglalkozó kollégák számára a kurzus elvégzés után 2 hónappal tanúsítvány igényelhető. Esetükben a díj 100.000 Ft.

Mit ad Önnek a HASprogram?

Hogyan kapom meg a kurzust?

A megvásárlást követően automatikusan megkapja a hozzáférést a tartalomhoz, amelyek ettől kezdve 6 hónapig korlátlanul elérhetőek, így egy-egy részt akár többször is megtekinthet.

HASprogram a páciensek szerint: vélemények

Nézze meg, miért szeretik a HASprogramot azok, akik már kipróbálták.

""
Ma már azt mondhatom, úgy érzem magam, mintha a hiszterektómia műtétem meg sem történt volna
Egy éve volt hiszterektómia műtétem, ami után egy 15cm-es heg maradt. Nem is gondoltam volna hogy egy jól sikerült műtétnek is van utóélete, hogy érdemes és kell foglalkozni a heggel és egy kis segítséget nyújtani a többi belső szervnek az új helyzet „elfogadásához”.
Gégény Anett
""
Komoly SI, illetve derék fájdalmam enyhült a Hasprogramtól
A pici fiam születés óta(3 éve), komoly SI, illetve derék fájdalmam lett. Nagyon sok mindent kipróbáltam, hogy könnyebb legyen, de nem igazán vált be. Most viszont, jobban érzem magam. Nem mondom hogy elmúlt minden fájdalmam, de végig dolgozom a napot gond nélkül, és a fekvés is könnyebb, tudok este aludni. Nem is gondoltam hogy ennyit segít
Szondy Judit
""
Endometriózissal és adenomiózissal minden nap használom a zsigeri tornát.
A masszázst is igyekszem, de az van amikor nem esik jól, akkor csak igyekszem “ismerkedni” a hasammal. Fitmummy trainerként mind a várandós nőkön, mind a már friss anyukákon hasznosítom a tanultakat, attól függően, hogy mire van szükségük.
Nelli

Ki tartja a kurzust?

Koncsek Krisztina vagyok, gyógytornász, holisztikus terapeuta. A HASprogram gyakorlatai régóta bizonyítanak a praxisomban.

Először magamon próbáltam ki őket, miután az IBS már hosszú idő óta megkeserítette a mindennapjaimat. Az orvosok nem tudtak segíteni, ám a rendszeres hasmasszázs és hastorna hatására enyhültek, majd megszűntek a tüneteim.

Ha kíváncsi, hogyan és miért vált fontossá az életemben és a munkásságomban a holisztikus szemlélet, miért lett három diplomám és miért végeztem el több tucat szakképzést és tanfolyamot, a “Rólam” menüpontban megtalálja a részleteket. kattintson ide.

Koncsek Krisztina holisztikus szemléletű terapeuta, gyógytornász, Testszobrász
""

Kiknek ajánlom a HASprogramot?

A program elvégzéséhez nem szükséges előképzettség, alapvetően mindenkinek ajánlom, aki szeretné kihasználni a “hasában” rejlő lehetőségeket annak érdekében, hogy támogassa a belső szervek működését és részben vagy teljesen megszabaduljon a területet érintő jellemző panaszoktól (emésztési problémák, nőgyógyászati betegségek, menstruációs zavarok, intolerantciák, sőt, közvetve érrendszerrel, magas vérnyomással kapcsolatos anomáliák.)

Jó szívvel ajánlom továbbá a programot azon egészségügyi szakembereknek (gyógytornász, edző, masszőr, orvos), akik az elsajátított ismeretekkel szeretnék támogatni a pácienseiket.

""

Ellenjavallatok

Az alábbi ellenjavallatok kizárólag a hasmasszázsra vonatkoznak, a zsigeri torna, illetve a program többi része minden esetben biztonságosan végezhető.

A hasmasszázs kontraindikációnak számít:

Ha úgy érzi, bizonytalan, hogy a kurzus Önnek való-e vagy sem, írjon nekem a Kapcsolati oldalon, segítek dönteni.

Gyakran Ismételt Kérdések a HASprogramról

A program elvégzéséhez semmilyen előképzettség nem szükséges.

A programban lévő gyakorlatok együttes alkalmazása minden esetben eredményes, azonban egyénenként eltérő, hogy milyen mértékben enyhíti a tüneteket. Vannak pácienseim, akik jelentős javulást, sőt, a panaszok teljes megszűnéséről számolnak be.

A hastorna technikája egyszerű, és bárhol elvégezhető mozdulatsor. A kurzusban mutatott gyakorlatokat érdemes minden nap elvégezni, jellemzően naponta 20 perc elegendő ahhoz, hogy már érezhető legyen a hatásuk. A program az egyénre szabott hetirend kialakításában is segít, hogy Ön biztosan a leghatékonyabban tudja kombinálni a különféle feladatokat.

A programot mindenki a saját időbeosztása szerint végezheti el, van aki gyorsabban végigér rajta, van akinek több időre van szüksége. A bevezetőben felvázolok egy szerintem ideális haladási tempót, de ettől nyugodtan el lehet térni, hiszen a videós anyagok 6 hónapig korlátlanul elérhetőek.

A HASprogramot legegyszerűbben ide kattintva tudja megvásárolni bankkártyás fizetéssel.

A program egyetlen (opcionális) eszközigénye a hastornához szükséges speciális, szilikonból készült puha labda, amit csak akkor érdemes megvenni, ha tetszenek az ezzel bemutatott gyakorlatok. A beszerzéssel kapcsolatos információkat a videóban részletezem.

A hasmasszázs eleinte szokatlan érzés lehet, ám semmiképp sem nevezném kellemetlennek. Ha a gyakorlat közben konkrét fájdalmat tapasztal, mindenképp keresse fel kezelőorvosát.

HASson az egészségére most!

Ha készen áll rá, hogy napi szinten, aktívan tegyen a hasi szervek boldogságáért, csatlakozzon Ön is a HASprogramhoz.

Feliratkozás várólistára:

Feliratkozás várólistára:

Feliratkozás várólistára: